Suite 5

Ruim met een bijzonder nisje

Suite 5 of Vossensuite is geschikt voor twee personen. Deze vierkante suite (34 m2) bevindt zich in het achterhuis van de boerderij. De kamer heeft een intieme sfeer door 2 koestalraampjes en het bijzondere verlichte nisje en natuurlijk het hemelbed. Het bed is 180 cm breed bij 210 cm lang.
Er is een badkamer met aparte douche, toilet en wastafel. Vanuit de bijzondere zithoek heeft u een prachtig zicht op het beeld  “de nonnen”  van Dineke Beerenboom. De pronkstukken van deze suite zijn de 2 karakteristieke koestalraampjes en het nisje met antieke doosjes in de spotlight. Ook hier is er de mogelijkheid voor het zetten van koffie en thee en uiteraard ontbreekt het koelkastje niet. 

Deze suite is te huur vanaf € 90,- tot € 135,- per nacht (op basis van twee personen en inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n.). De prijs is afhankelijk van het seizoen en huurperiode. Wanneer u op de “boek nu” knop klikt en uw gewenste datum invoert, weet u de precieze prijs. Op feestdagen hebben we veelal arrangementprijzen.
Let Op! In de meeste gevallen geldt een boekingstermijn van 2 nachten in eider geval inheb weekend. Inchecktijd is tussen 16.00 en 18.00 uur en uitchecktijd is om 11.00 uur. Overal in De Vijf Suites is gratis wifi. Roken is niet toegestaan. Huisdieren zijn in overleg welkom.