Omgeving

Omgeving

Op zoek naar prachtige wandelroutes, musea, golfbanen of restaurants?  Het zit allemaal in de buurt van de Vijf Suites in Elp. Binnen een half uur op de mooiste locaties!

Wandelroutes

Wil je graag wandelen in de natuur van Drenthe? Dat kan!  Wij hebben voor u speciaal een aantal mooie routes opgezocht. Daarnaast hebben wij ook een goede wandelkaart beschikbaar.

Restaurants

In de omgeving van De Vijf Suites zijn uitstekende restaurants te vinden. Leuke restaurants zijn bijvoorbeeld te vinden in Assen, Valthe, Meppen en Westerbork.

Omgeving

Oud Aalden & Orvelte

Beide dorpen staan vol met schitterende Saksische boerderijen. 

Omgeving

Hunebedden

Drenthes trots, de beroemde prehistorische hunebedden liggen verspreid over de hele provincie.

Omgeving

Kamp Westerbork

Een bezoek aan herinneringscentrum Kamp Westerbork is een indrukwekkende ervaring. Naast het kampterrein is een museum gevestigd.

Dierenpark emmen

Dierenpark Emmen wordt door velen gezien als de mooiste dierentuin van Nederland.

De dieren zitten in een natuurlijke omgeving zonder hekken of tralies. Wat dierenpark Emmen bijzonder maakt zijn de grote groepen dieren. Zo is er een kudde van 13 olifanten, een groep van 130 pinguïns en zijn er 125 mantelbavianen. Voor meer informatie zie www.dierenparkemmen.nl.

Boomkroonpad

Het boomkroonpad Borger is een bijzondere natuurervaring. 
Lopen tussen de toppen van de bomen, wie wil dat nu niet! Het boomkroonpad Borger biedt deze mogelijkheid. Vanuit De Vijf Suites bent u  in 10 minuten bij het Boomkroonpad.

Nationale parken

In de omgeving van de Vijf Suites is veel prachtige natuur te vinden. Er zijn verschillende nationale parken zoals de Drentse Aa en het Balloërveld

Golfbanen

De mooiste golfbanen in Drenthe vindt u in de buurt van De Vijf Suites. Er zijn diverse golfbanen in de omgeving. De dichtsbijzijnde en tevens oudste club van Drenthe, de Drentse Golfclub De Gelpenberg, ligt in een bosrijke omgeving net buiten het prachtige dorpje Aalden. Maar wat denkt u van deze golfbanen in Drenthe. Even ten noorden van Assen, in de omgeving van Zeijen ligt de Drentse Golf en Country club. In Ees vindt u de Country Golf Ees.