Faciliteiten

Lees hier over al onze faciliteiten. Heeft u een vraag hierover, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij helpen u graag verder

Ontbijt

Wij serveren verschillende soorten jam, dranken en brood. Natuurlijk krijgt u van ons versgeperst sinaasappelsap en een warme croissant. Het ontbijt wordt aangevuld met bijvoorbeeld Drentse streekproducten zoals boerenkaas, yoghurt vers fruit en vleeswaren. Ook is er altijd een warm bijgerecht .

Wij serveren het ontbijt in onze riante en sfeervolle centrale ruimte en als het weer het toelaat in de zon op het terras.

Terras

Gedurende de hele dag kunt u gebruik maken van het terras.

Vanuit ons terras heeft u een prachtig landelijk uitzicht . Het zicht op de  paarden van buurman Tinus is heerlijk om bij weg te dromen.

Sauna

De sauna is vrij te gebruiken door alle gasten zonder verdere kosten. Het is een infraroodsauna (korte golf) geschikt voor twee personen. Er is een kleedkamer aanwezig. U kunt op ieder moment van de dag de sauna voor 1 uur reserveren.  Indien u wilt kunt u de sauna een kwartier tot een half uur voorverwarmen. Afdouchen doet u op de eigen suite. U kunt de badjassen gebruiken om van uw suite naar de sauna te gaan.

Extra

Naast uw suite beschikt u als on ze gast ook nog voor algemeen gebruik over onze bibliotheek, loungehoek en centrale ruimte. In  onze bibliotheek maken wij een reis met 24 boeken door de wereldliteratuur. Onze reis gaat langs nieuwe en oude klassiekers van allerlei genres maar allemaal persoonlijke favorieten. Relax verder in de loungehoek op de heerlijke bank bij de haard of speel een spelletje in  onze centrale ruimte! In overleg kan ook de B&B keuken worden gebruikt voor de bereiding van een eenvoudige maaltijd of  het opwarmen in oven of magnetron.

Wij beschikken verder ook over een eigen laadpaal voor elektrische voertuigen.  

Fiets huren

Drenthe is de fietsprovincie van Nederland. Jaarlijks bezoeken duizenden mensen de Drentse rijwielvierdaagse. Op de fiets kunt u heerlijk op uw gemak de omgeving rond de boerderij verkennen. Vanuit De Vijf Suites zijn er verschillende korte en lange fietstochten te maken. Er zijn verschillende routebeschrijvingen, wij wijzen u graag de weg`!

In Westerbork is er een fietsverhuur. https://www.eisingfietsen.nl/html/verhuur/

Bij ons kunt u echter ook voor € 7,50 per dag een kwaliteitsfiets (7 versnellingen) huren. Nieuwe Sparta electrische fietsen zijn eveneens bij ons zelf te huur voor € 15-  per dag. Wij raden u aan de fietsen te reserveren.

Scooter huren

Op een scooter kunt u heerlijk op uw gemak de omgeving rond de boerderij verkennen. Vanuit De Vijf Suites zijn er verschillende korte en lange scootertochten te maken. Er zijn verschillende routebeschrijvingen, wij wijzen u graag de weg.

De scooter kunt u huren inclusief de benzine  voor € 45 per dag of € 30,- euro per dagdeel. De minimum leeftijd voor het huren van de scooter is 21 jaar. 

 

let op! Alleen mogelijk van 1 april t/m 31  oktober. In de winter is het niet mogelijk om een scooter te huren.

Het werkhuis

Het voormalige atelier is verbouwd tot een luxe appartement dat op aanvraag ook gehuurd kan worden. Neem hiervoor even contact op.

Pieterpad

Bent u het Pieterpad aan het lopen en zoekt u een plaats om de nacht door te brengen? De Vijf Suites zit vrijwel langs de route en biedt u perfectie Pieterpad overnachtingen.

Wij hebben 5 suites waar u uit kunt kiezen. Sommige hebben een bad of zelfs een bubbelbad andere een heerlijke stortdouche. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in onze sauna na een dag wandelen. Zo wordt uw tocht van Pieterburen naar de Sint Pietersberg nog aangenamer.

Vanuit Schoonloo is het 4 kilometer naar De Vijf Suites voor de Pieterpad overnachtingen. Kijkt u gerust rond op onze website of vraag meer informatie aan. Afhankelijk van beschikbaarheid bieden we ook kosteloos transport van en naar het eindpunt aan.