Recensies

Recensies

Lees hieronder alle recensies of laat uw recensie achter.

Dit zeggen onze gasten

De Vijf Suites - Bed and Breakfast Drenthe
4.8
Gebaseerd op 94 recensies
powered by Google
Lisa Kortekaas
Lisa Kortekaas
20:23 14 Nov 21
Subliem verblijf bij de Vijf Suites! Het is een prachtige, stijlvolle B&B en de kamer is ook heerlijk luxe. Het straalt tot in de detail ontspanning uit en dat was precies waar we voor kwamen. Het ontbijt was ook heerlijk luxe, uitgebreid en verzorgd. We bezoeken vaak B&B's in Nederland, maar dit is toch de beste die we hebben meegemaakt. Dank!
Meriam van Franeker
Meriam van Franeker
18:46 05 Oct 21
Prachtige locatie en omgeving, attente eigenaar(s), mooi en sfeervol ingerichte suites en een heerlijk ontbijt. Wij gaan zeker nog een keer terug.
Anja Meiringh
Anja Meiringh
07:50 05 Oct 21
Super b b het is meer dan je verwacht hier kan hotel vd valk niet aan tippen en dan voor deze prijs en hoe je wordt ontvangen wij komen op veel plekken maar ons volgende trip gaan we hier weer heen en dan de kamer met bubbels top
Sjan Muskens-Sanders
Sjan Muskens-Sanders
12:33 03 Oct 21
Prachtige, sfeervolle locatie. Van alle luxe voorzien.Vriendelijke ontvangst. Een heerlijk ontbijt. Wij voelden ons echt verwend!
Marion Verbeek-Blom
Marion Verbeek-Blom
19:09 23 Sep 21
Een verblijf in de Vijf Suites is als een sprookje, zo’n schitterende kamer is in elk geval suite 4, waar wij sliepen. Een tweepersoonsbubbelbad (lekker lang woord voor Scrabble) is een droom die waarheid wordt. Een aparte ruime regendouche als extra. Heerlijk zachte badlakens en badjassen hangen voor je klaar, zelfs aan badslippers is gedacht. Een heerlijk ruim bed, tv, koffie machine voor Nespresso op de kamer. Kamer 2 met losstaand bad is óók prachtig, heel romantisch. Pure verwenning is het superontbijt met verse broodjes dat door gastheer Wil word bereidt.Kortom, een absolute aanrader!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Laat een recensie achter

Uiteraard staan we open voor alle ervaringen en opmerkingen van onze gasten. We nodigen ze dan ook graag uit alle suggesties en tips te geven om het voor toekomstige gasten nog aangenamer te maken. We worden blij van iedere tevreden gast en nog meer gemotiveerd door opmerkingen om ons te verbeteren.