Suite 3

Suite 3 is bijzonder knus door de 7 koestalraampjes

Suite 3 of ook wel de Uilensuite, is geschikt voor twee personen. Deze langwerpige suite bevindt zich in het voormalige achterhuis van de boerderij. Het speciaal ontworpen tweepersoons bed van Plexwood Okouméhout is het pronkstuk van de kamer. Het bed is 180 cm breed bij 210 cm lang. Hetzelfde materiaal is gebruikt voor een luxe inbouwkast. 

Alhoewel de suite ruim is (35 m2), heeft deze vanwege zijn langwerpige vorm een intieme sfeer. Er is een badkamer met aparte douche, toilet en wastafel. Vanuit de bijzondere zithoek heeft u een prachtig zicht op de nok van de boerderij en andere delen van de boerderij. Tevens bezit de kamer een kleine werktafel. Uiteraard is er hier ook de koffie en thee voorziening alsmede een koelkastje. 

De andere pronkstukken van deze suite zijn de zeven karakteristieke koestalraampjes. Van hieruit heeft u een schitterend uitzicht over de Drentse landerijen met paarden. ‘s Winters wordt het paardenveldje omgetoverd tot ijsbaan. U kunt alle raampjes eenvoudig blinderen door bijzondere Okouméhouten ‘dekseltjes’.

Deze suite is te huur vanaf € 90,-  tot € 135,- per nacht (op basis van twee personen en inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n.). De prijs is afhankelijk van het seizoen en huurperiode.  Wanneer u op de “boek nu” knop klikt en uw gewenste datum invoert, weet u de precieze prijs. Op feestdagen hebben we veelal arrangementprijzen.

Let Op! In de meeste gevallen vrijdag en zaterdag minimaal 2 nachten.

Inchecktijd is tussen 16.00 en 18.00 uur en uitchecktijd is om 11.00 uur.
Overal in De Vijf Suites is gratis wifi. Roken is niet toegestaan. Huisdieren zijn in overleg in deze suite welkom.