Suite 2

Onze suite 2 met een vrijstaand bad is geschikt voor twee personen.

Suite 2 of ook wel de Wolvensuite,  is een ruime suite van ruim 30 m2,  gelegen op de eerste verdieping van onze voormalige schapenschuur. Eén van de hoogtepunten van deze suite is het elegante vrijstaande bad. Naast dit bad is er ook een afgesloten  badkamer met aparte douche, wastafel en toilet. 

Een ander pronkstuk van de kamer is het speciaal ontworpen bed dat gebruikt kan worden als tweepersoonsbed (180 – 210 cm) of als twee losse bedden (2x 90 – 210 cm). Door een eenvoudige ingreep kan het bed  op verzoek naar uw eigen wens veranderd worden. U heeft beschikking over een loungehoek met nespresso apparaat en theefaciliteit. Ook hier ontbreekt het koelkastje niet. 

Deze suite is te huur vanaf € 90,- tot € 135,- per nacht (op basis van twee personen en inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n.). De prijs is afhankelijk van het seizoen en huurperiode. Wanneer u op de “boek nu” knop klikt en uw gewenste datum invoert, weet u de precieze prijs. Op feestdagen hebben wij veelal arrangementprijzen.

Let Op! In de meeste gevallen minimale boekingstermijn van 2 nachten in ieder geval in het weekend. 

Inchecktijd is tussen 16.00 en 18.00 uur en uitchecktijd is om 11.00 uur.
Overal in De Vijf Suites is gratis wifi. Roken is niet toegestaan. Huisdieren zijn in deze suite niet toegestaan.