Restaurants

Restaurants

Op zoek naar een heerlijk restaurant?  Het zit allemaal in de buurt van de Vijf Suites in Elp. Binnen een half uur op de mooiste locaties!

Restaurant de Gaffel in Valthe

Een zeer bijzonder restaurant is De Gaffel in Valthe (20 min. rijden). Dit restaurant is gevestigd een prachtige boerderij en smaakvol ingericht. www.restaurantdegaffel.nl

het Tramlokaal in Meppen

Een mooi en altijd goed bezet restaurant is het Tramlokaal in Meppen (15 min. rijden) www.tramlokaal.nl)

hotel-restaurant De Koekoekshof in Elp

Wilt u dichtbij eten voor een goede smaakvolle en mooie gepresenteerd diner dan kunt u ook terecht in Elp zelf bij hotel-restaurant De Koekoekshof (www.koekoekshof.nl)

Pannenkoeken restaurant De Strohoed in Elp

Bekend in de wijde omgeving en genieten van een heerlijke pannenkoek? Dan kunt u ook terecht in Elp bij pannenkoekenrestaurant De Strohoed (www.destrohoed.nl)

Diggels in Westerbork

Westerbork heeft verscheidene restaurants. Onze favoriet is  het altijd gezellige restaurant Diggels in Westerbork. Je eet er binnen in het gezellige restaurant of nog beter buiten op het mooie verzorgde terras dat bijna tot aan de kerktoren reikt.: www.diggels.com (5 min. rijden)

Restaurant Van Tarel in Taarlo

Restaurant Van Tarel in Taarlo (25 min. rijden) www.vantarel.nl

de Vlindertuin te Zuidlaren

Een absolute aanrader is de Vlindertuin te Zuidlaren (25 min.rijden). Dit sterrenrestaurant heeft een eigentijdse keuken met een Frans accent. De sfeervol ingerichte boerderij uit de Saksische tijd biedt een fantastische omgeving voor een heerlijk diner www.restaurant-devlindertuin.nl.

Herberg de Aelderstroom

Nieuw maar een van onze grote favorieten is herberg De Aelderstroom in Aalden. Floris en Gert bestieren daar sinds medio 2021 dit fantastisch restaurant in een evenzo mooie monumentale boerderij. In de zomer dineer je in de fantastische tuin. Heerlijk en eerlijk  eten , mooi opgediend voor een meer dan schappelijke prijs .