Het werkhuis

Het vroegere atelier van de vorige eigenaar van de vijf suites is verbouwd tot een zelfstandige woning waar 4 personen kunnen verblijven. Het “werkhuis”, zoals we het hebben genoemd, heeft een woonkamer met een mooie zithoek rondom de gashaard en een luxe keuken, met een combi-oven en een afwasmachine. Er is een badkamer met een douche en een wastafel en op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed (1.40m x 2.00m). Op de begane grond vindt u tot slot ook nog een wasmachine en een droger en een apart toilet.

De sfeer wordt voor een belangrijk deel bepaald door de prachtige eikenhouten visgraat vloer en door de oude gerestaureerde wenteltrap die dateert uit eind 19de eeuw en die midden in het huis is geplaatst.

Het werkhuis is zeer geschikt voor gezinnen en voor kleine gezelschappen die graag in alle rust een aantal dagen met elkaar door willen brengen. De voorzieningen maken dat een verblijf in het werkhuis in principe zelfvoorzienend is.

Het werkhuis is te huur vanaf € 240, tot € 300 per nacht. De prijs is afhankelijk van het seizoen en huurperiode. Neem voor meer info contact op. 
Overal in De Vijf Suites is gratis wifi. Roken is niet toegestaan. Huisdieren zijn in overleg welkom.